Albanian books for kids

made in usa
shipping-banner
 • canada
 • australia
 • UK
 • Russian
 • european
 • germany
 • UAE
 • brazil
Dino Lingo feedback
The language learning program that was established in 2016

Albanian Books For Kids

Albanian Books For Kids SHORT STORIES 1
 • Luani dhe Miushi
  The Lion and the Mouse
 • Dhelpra dhe Rrushtë
  The Fox And The Grapes
 • Breshka dhe Lepuri
  The Tortoise And The Hare
 • Pata me vezë të arta
  The Goose With The Golden Eggs
 • Milingona dhe Karkaleci
  The Ant And The Grasshopper
 • Palloi dhe Lejleku
  The Peacock And The Crane
 • Sorra dhe Dhelpra
  The Crow And The Fox
 • Djali që bërtiste Ujku, Ujku
  The Boy Who Cried Wolf
 • Ariu mëson Dhelprën
  The Bear Teaches The Fox
 • Dhelpra dhe Iriqi
  The Fox And The Hedgehog
 • Lejleku dhe Dhelpra
  The Stork And The Fox
 • Luani, Ariu, dhe Dhelpra
  The Lion, The Bear, And The Fox
12 book bundle
$143.40 >> $99.95

FREE shipping in USA | International shipping $29.95~

Albanian Books For Kids SHORT STORIES 2
 • Aventurat e Guliverit
  Gulliver's Adventures
 • Ariu Princ
  The Bear Prince
 • Princesha dhe Bizelja
  The Princess And The Pea
 • Peshkatari dhe gruaja e tij
  The Fisherman And His Wife
 • Historia e Rrepës gjigande
  The Giant Turnip Story
 • Muzikantët e Bremenit
  The Musicians Of Bremen
 • Petulla që vraponte
  The Runaway Pancake
 • Rrobat e reja të mbretit
  The King's New Clothes
 • Ariu dhe dy udhëtarët
  The Bear And The Two Travelers
 • Miushi i qytetit dhe Miushja e fushës
  The Town Mouse And The Field Mouse
 • Kafshët e çmendura
  Crazy Animals
 • Pyetje për të qeshur
  Funny Questions
12 book bundle
$143.40 >> $99.95

FREE shipping in USA | International shipping $29.95~

Albanian Books For Kids CHILDREN'S FAVORITES
 • Qeni dhe reflekset e tij
  The Dog And His Reflection
 • Lepuri dhe Luani
  The Hare And The Lion
 • Majmunët dhe Pilivesat
  The Monkeys And The Dragonflies
 • Bilbili
  The Nightingale
 • Fermeri i paduruar
  The Impatient Farmer
 • Lepuri i frikësuar dhe fundi i botës
  The Scared Rabbit And The End Of The World
 • Delja, Qingji, Ujku dhe Lepuri
  The Sheep The Lamb The Wolf And The Rabbit
 • Bariu që kuptonte gjuhën e kafshëve
  The Shepherd Who Understood The Language Of The Animals
 • Përralla e Sakit
  The Story of Saci
 • Përreth botës
  Around The World
 • Përreth botës
  The Babylonian Tree
 • Katarineta
  Cattarinetta
12 book bundle
$143.40 >> $99.95

FREE shipping in USA | International shipping $29.95~

Albanian Books For Kids CLASSICS
 • Hirushja
  Cinderella
 • E Bukura dhe Bisha
  Beauty And The Beast
 • Pinoku
  Pinocchio
 • Xheku dhe Fasulet magjike
  Jack And The Beanstalk
 • Kësulëkuqja
  Red Riding Hood
 • Borëbardha dhe shtatë xhuxhat
  Snow White And The Seven Dwarves
 • Aladini
  Aladdin
 • Rapunzela
  Rapunzel
 • Piter Pani
  Peter Pan
 • Hanseli dhe Greteli
  Hansel And Gretel
 • Historia e tre Arushave
  The Story Of The Three Bears
 • Ali Baba dhe dyzet hajdutët
  Ali Baba And The 40 Thieves
12 book bundle
$143.40 >> $99.95

FREE shipping in USA | International shipping $29.95~

Albanian Books For Kids LANGUAGE LEARNING
 • Përshëndetje!
  Hello!
 • Sa vjeç je ti?
  How Old Are You?
 • Unë dua akullore me luleshtrydhe
  I Want Strawberry Ice Cream!
 • Dita Ime
  My Day
 • Përemrat 2
  Pronouns 2
 • Çfare je duke bërë?
  What Are You Doing?
 • Çfarë mund të bësh?
  What Can You Do?
 • Çfarë është ajo?
  What Is That?
 • Si quhesh?
  What Is Your Name ?
 • Prej nga je?
  Where Are You From?
 • Ku është Dobi?
  Where Is Doby?
 • Kush je ti?
  Who Are You?
12 book bundle
$143.40 >> $99.95

FREE shipping in USA | International shipping $29.95~

Albanian Books for kids 5 PACK SET
 • Luani dhe Miushi
 • Dhelpra dhe Rrushtë
 • Breshka dhe Lepuri
 • Pata me vezë të arta
 • Milingona dhe Karkaleci
 • Palloi dhe Lejleku
 • Sorra dhe Dhelpra
 • Djali që bërtiste Ujku, Ujku
 • Ariu mëson Dhelprën
 • Dhelpra dhe Iriqi
 • Lejleku dhe Dhelpra
 • Luani, Ariu, dhe Dhelpra
 • Aventurat e Guliverit
 • Ariu Princ
 • Princesha dhe Bizelja
 • Peshkatari dhe gruaja e tij
 • Historia e Rrepës gjigande
 • Muzikantët e Bremenit
 • Petulla që vraponte
 • Rrobat e reja të mbretit
 • Ariu dhe dy udhëtarët
 • Miushi i qytetit dhe Miushja e fushës
 • Kafshët e çmendura
 • Pyetje për të qeshur
 • Qeni dhe reflekset e tij
 • Lepuri dhe Luani
 • Majmunët dhe Pilivesat
 • Bilbili
 • Fermeri i paduruar
 • Lepuri i frikësuar dhe fundi i botës
 • Delja, Qingji, Ujku dhe Lepuri
 • Bariu që kuptonte gjuhën e kafshëve
 • Përralla e Sakit
 • Përreth botës
 • Pema Babilonase
 • Katarineta
 • Hirushja
 • E Bukura dhe Bisha
 • Pinoku
 • Xheku dhe Fasulet magjike
 • Kësulëkuqja
 • Borëbardha dhe shtatë xhuxhat
 • Aladini
 • Rapunzela
 • Piter Pani
 • Hanseli dhe Greteli
 • Historia e tre Arushave
 • Ali Baba dhe dyzet hajdutët
 • Përshëndetje!
 • Sa vjeç je ti?
 • Unë dua akullore me luleshtrydhe
 • Dita Ime
 • Përemrat 2
 • Çfare je duke bërë?
 • Çfarë mund të bësh?
 • Çfarë është ajo?
 • Si quhesh?
 • Prej nga je?
 • Ku është Dobi?
 • Kush je ti?
All 60 book bundle
$597.50 >> $449.95

FREE shipping in USA | International shipping $29.95~

discount of books for kids

Coupon of the Albanian books for kids

Read stories and folktales from Albania.
Non-Fiction Albanian books.
Leveled Albanian Books.
Albanian Language learning Books.
Over 300 titles.

Online Albanian Books

$99a year

 • Ariu dhe dy udhëtarët
 • Peshkatari dhe gruaja e tij
 • Milingona dhe Karkaleci
 • Pinoku
 • E Bukura dhe Bisha
 • The Bear and The Two Travelers
 • The Fisherman And His Wife
 • The Ant And The Grasshopper
 • Pinocchio
 • Beauty And The Beast
Learn More